Kulcsár Tibor nagysikerű könyve

A világon élni csak hősként érdemes!

Mi a különbség egy koldus és egy sikeres cégvezető között?

Miért válik valaki koldussá, és miért lesz valaki sikeres?

Ezeket a kérdéseket több mint két évtizeddel ezelőtt tette fel magának Kulcsár Tibor, amikor egy közlekedési lámpánál egy kéregető koldus hajolt be az autója ablakán.

25 év elteltével már tisztán látja, semmi másban nem különbözik egy koldus egy cégvezetőtől, mint a gondolkodás módjában.

Mély önismeret

Meg fogod érteni, mennyire könnyűvé tud válni az értékes és a sikeres élethez vezető út elérése, néhány frappáns és egyszerű igazság alkalmazásával.

Siker világszemlélet

Vannak e álmaid, céljaid, vágyaid? Felismered-e mi a küldetésed ezen a földön, tudsz-e a pénz felett uralkodni, szereted-e a gazdagokat, mindig csak a biztonságos utat választod?

Egyszerű, frappáns igazságok

Az író évtizedek tapasztalatait úgy foglalja össze, hogy a könyvet befejezve, mindenki arra a meggyőződésre jut, csak saját magán múlik, merre veszi az irányt élete következő évtizedeiben.

Mit fog adni neked ez a könyv?

Kulcsár Tibor tanításainak kedveltsége abból fakad, hogy nincs túlbonyolítva semmi. 

Évtizedek tapasztalatait pár mondatban úgy foglalja össze az olvasó számára, hogy a könyvet befejezve, mindenki arra a meggyőződésre jut, csak saját magán múlik, merre veszi az irányt élete következő évtizedeiben.

Kinek érdemes elolvasni ezt a könyvet?

Az író: Kulcsár Tibor

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft tőzsdei cég alapítója és tulajdonosa. Tibor megalkotta a Kulcsár Akadémiát, melynek az a küldetése, hogy cégépítő vállalkozókat képezzen.

A Kulcsár Akadémia képzésein 35 év vállalkozói tapasztalatát osztja meg a részt vevőkkel.

Bármennyire hihetetlen, de néhány egyszerű kérdésre adott válaszból kirajzolható egy ember várható sorsa.

Ezt a könyvet, ha elolvasod egy olyan világszemléletet fogsz megismerni, amit ha elsajátítasz és gyakorlatba ültetsz, téged is elfog vezetni egy eredményes, értékteremtő élethez. Kulcsár Tibor a saját életszemléletét osztja meg velünk, nem üzleti tippeket ad, hanem egy sikerre vezető gondolkodásmódot mutat be.

A világon élni csak hősként érdemes!

Mit tanulhatsz meg ebből a könyvből?

Ez a könyv terjedelme és olvashatósága miatt, egy röpke délután elolvasható, de tartalma és mondanivalója, életeket változtathat meg.

Ebben a könyvben elmélyedni, olyan élményt jelent, mintha magával a szerzővel folytatnánk egy hangulatos kávézóban felejthetetlen eszmecserét. Más emberként állunk fel, tele gondolatokkal, elhatározásokkal.

Melyik csomagot küldhetjük számodra?

A világon élni csak hősként érdemes!

Bruttó 5.000 Ft

Szállítási költség: + 1000 Ft

Mindent bele

A csomag tartalma:

Bruttó 10.000 Ft

Szállítási költség: + 1000 Ft

Jó szívvel ajánljuk neked is ezt a könyvet, vedd kezedbe egy csöndes nyugodt estén, és tudd meg a szerzőtől, miért gondolja azt, hogy a világon élni csak hősként érdemes!