fbpx

Ha a vállalkozásod elakadt...

Sok meglévő vállalkozás képes lenne a fejlődésre, de elakadnak. Kulcsár Tibor is sok elakadáson, kudarcon, küzdelmen ment keresztül mire a Kulcs-Soft a tőzsdéig jutott.  Tanuld meg, hogyan lépj túl a nehézségeken, találd meg Tiborral együtt a következő lépést és a további utat.

Ha van egy jó ötleted...

A vállalkozáshoz mindig kell egy jó ötlet – de azt már biztosan tudod, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa, vagy ahogy a tanácsadók mondják: ez csak 1%… Ha úgy érzed, hogy a vállalkozásötleted kész a megvalósításra, akkor érdemes megfontolnod ezt a konzultációt!

Ha bizonytalan vagy, de...

A vállalkozás elkezdése nagy döntés. Van, akinél könnyen jön, mint következő lépés, de van akinél komoly döntéshozatali folyamat előzi meg. Ha nem vagy biztos magadban, akkor kisebb pazarlás egy konzultáció után meggondolni magad, mint belevágni és elbukni…

Új mentorod: Kulcsár Tibor

Számos vállalkozási ötletet vitt már sikerre befektetőként, így könnyen meglátja, hogy a vállalkozásod “siker érett-e” vagy sem. Bízd rá magad a szakértelmére, tapasztalatára és több esélyt adsz magadnak a sikerre.

A Kulcs-Mentoring programot azon (leendő) vállalkozók számára hirdette meg, akinek nem elegendő, ha egy tréningen, workshopon általános igazságokat hall, hanem testreszabott – konkrét lépéstervet szeretne.

A mentorálás során beszélünk a vállalkozásötlet életképességéről, megtérüléséről, és a sikeres vállalkozás megtervezéséről.

A mentorálás lehet egy alkalom vagy akár egy egész sorozat is – mindenképpen egy alkalommal indulunk és az után döntjük el, hogy belevágunk-e hosszútávon!

 

kulcs-mentoring

A program részletei

A KULCS-MENTORING program egy előzetes elbírálással kezdődik. A KULCSÁR AKADÉMIA nem mentorál bármilyen üzletet. Olyan ügyfelekkel szeretnénk dolgozni, akiknek a vállalkozás ötlete Kulcsár Tibor egyedi elbírálása alapján valóban sikerre vihető.

Mi alapján szűrünk?

Egyetlen egy dolgot vizsgálunk: üzleti szempontból megéri-e számodra a vállalkozást beindítani. Ezt is csak azért, hogyha a Kulcs-Mentoringba fektetsz, akkor az ne kidobott pénz legyen, hanem az elindulásod a sikeres üzleti világban.

1. Előzetes beszélgetés

A Kulcs-Mentoring előtt Kulcsár Tibor felhív téged és néhány percben megbeszélitek, hogy mire is van szükséged – tud-e neked segíteni.

Fontos: ha Tibor úgy érzi, nem tud segíteni, nem fog elhívni a mentorálásra és nem is kell ezért fizetned.

2. Mentoring #1

A díjbekérő befizetése után időpontot egyeztetünk és Kulcsár Tiborral konzultálva megtervezitek a sikeres vállalkozásodat.

3. További alkalmak

Ha az első alkalom után elkezded megvalósítani a vállalkozásod fejlesztését, akkor ebben akár folyamatos segítségedre lesz Kulcsár Tibor.

A KULCSMENTORING során

Az alábbi témákkal találkozol az egyes alkalmakon.

Piacképes vállalkozás

Megvizsgáljuk az üzleti ötletedhez / vállalkozásodhoz a szükséges tőkét, a várható bevételt, a kiadásokat és az elvárt hasznot.

A személyes kvalitásaid

Kockázatvállalás, stressztűrés, rendszerben gondolkodás, saccolási képesség és még számos kvalitás, amik sikerre visznek.

Értékesítési terv

Nem fogod tudni sikeresen marketingezni a terméket, ha te magad nem tudod értékesíteni. A mentorálás során ezzel is foglalkozunk.

Vezetői konzultáció

Ha egyedül vagy, akkor harmadannyit tudsz termelni, mintha vezetővé válsz. Ennek a folyamatát megvizsgáljuk és tervet készítünk.

A Kulcs-Mentoring első alkalmának díja 200.000 forint+ÁFA (br. 254.000 forint) – amennyiben az első alkalom után több alkalomban egyezünk meg, a második alkalomtól kedvezőbb árat adunk. Az első alkalom NEM kötelez további találkozókra, az elegendő feladatot fog számodra adni.

Jelentkezés konzultációra!

Hozzájárulás

4 + 10 =