Készségek és tudás

Ez a videó segít abban, hogy felmérd hol tartasz a vállalkozóvá válás útján.

Elmondom, milyen készségekkel kell rendelkezned és milyen tudást kell megtanulnod ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá válj. Adok egy módszert, amellyel ellenőrizni tudod a saját képességeidet. Nézd meg az előadást, és utána őszintén dönts arról, hogy alkalmas vagy-e vállalkozónak!

Ne feledd, a vállalkozás veszélyes üzem, csak akkor vágj bele, ha fel vagy fegyverkezve tudással!

Jó tanulást, sok sikert!

Ára: 10.000 Ft + ÁFA

Mi volt a sikerem titka

Ebben az előadásban arról mesélek, milyen döntéseket kellett meghoznom az elmúlt 30 évben, hogy a Kulcs-Soft egyre hatékonyabban működjön és egyre nagyobb sikereket érjen el.

Mik voltak azok a lépések, amelyeket meg kellett lépnem, hogy előbbre jussak. Azt látom, hogy nem jártam más utat mint a mai induló vállalkozások, ezek a döntéshelyzetek és problémák minden kezdő cégre jellemzőek.

Ha úgy érzed elakadtál, nézd meg hogyan oldottam meg az ilyen problémákat!

Ára: 10.000 Ft + ÁFA

Az üzleti terv

Üzleti tervet sokat csinálunk. Csinálunk a banknak, a befektetőnek, a tanárnak, de nem csinálunk magunknak.

Én olyan üzleti tervet mutatok, amelyből 100 százalékos biztonsággal meg lehet állapítani, hogy az elképzelt üzleti modell működik, vagy bukás lesz a vége.

Ne vállalkozz addig, amíg nem vizsgálod meg az ötletedet az én elméletem szerint.

Ára: 10.000 Ft + ÁFA

Önműködő vállalkozás

Ma mindenki önműködő vállalkozást szeretne. De keveseknek van ilyen.Mi kell ahhoz, hogy eljuss az önműködő vállalkozáshoz?

Elmondom azt a 7 lépést, amit el kell érned, hogy legyen egy olyan céged, ami munka nélkül pénzt termel neked. De vigyázz, a 7 lépcső nem kihagyható és nem cserélhető.

Könnyű homokvárat építeni, de a homokvár könnyen össze is omlik!

Ára: 10.000 Ft + ÁFA