fbpx

Kulcsár Tibor

A Kulcs-Soft alapítója, egyszemélyes vállalkozásból tőzsdei céget épített. Küldetése, hogy segítsen a (leendő) vállalkozóknak abban, hogy sikeresek legyenek és legyőzzék az előttük álló akadályokat!

Gyakori kérdések

A tréningeket személyesen Kulcsár Tibor tartja?

A Kulcsár Akadémia minden tréningjén Kulcsár Tibor az előadó, ahol ezt külön nem jelezzük. Előfordulhat, hogy vendég előadót hív meg egy-egy témához, de alapvetően a tréner személyesen ő.

Van diákkedvezmény?

Jelenleg a weboldalon elérhető árak egységesek, azonban nyitottak vagyunk együttműködésre főiskolákkal, fiatal (vagy kezdő) vállalkozók képzésére szakosodott csoportokkal. Vegyük fel egymással a kapcsolatot és egyeztessünk.

Hogyan lehet fizetni a tréningek díját?

Jelenleg előreutalással, díjbekérő alapján tudod rendezni a tréningek díját. A részvétel feltétele a díj előzetes megfizetése.

Mit tegyek, ha várólistás egy rendezvény?

Lehetőséged van egy következő időpontban is eljönni, amikor újra meghirdetjük (igyekszünk előre kommunikálni az időpontokat). A várólistát elkerülheted azzal is, ha több tréninget egyidejűleg vásárolsz meg – így biztosítod a helyed. Amennyiben üresedés alakulna ki, akkor beérkezési sorrendben értesítjük a várólistásokat.

Lehet Kulcsár Tibor a mentorom?

Amennyiben a vállalkozásötleted / vállalkozásod megfelel néhány kritériumnak és vállalod a Kulcs-Mentoring program díjának kifizetését, akkor Kulcsár Tibor személyesen segíti az utad egyengetését.

Kérdés esetén hova fordulhatok?

Ügyfélszolgálatunkat eléred a hello@kulcsarakademia.hu címen, illetve keresd bizalommal ügyfél kapcsolattartónkat: Szentpéteri Gizella Daisy-t, a +36 20 389 9490 számon munkaidőben,

Február 22-én dupla előadás

A sikeres vállalkozás alapjai és egy sikertörténet

Március 22-én dupla előadás

Egyszerű üzleti terv, amiből látod, hogy sikeres lesz-e a vállalkozásod és a vezetővé válás

Mi az a Kulcsár Akadémia?

A Kulcs-Soft sikerei után Kulcsár Tibor elhatározta, hogy segít a kezdő vagy elakadással küzdő vállalkozóknak abban, hogy sikerszemlélettel érjék el céljaikat. Programjának része, hogy megtanuld felismerni a jó (és a rossz) üzleti döntéseket minden helyzetben. A Kulcsár Akadémiában személyesen Tibor keze alatt tanulsz meg mindent, amire szükséged lehet.

Tréningek | Mentorálás

A Kulcsár Akadémia csoportos tréningsorozata, mely Kulcsár Tibor: A vállalkozás 8 vastörvénye címet viselő programjára, illetve A világon élni csak hősként érdemes című könyvére épülve lépésről-lépésre segít a kezdő vagy elakadt vállalkozóknak.

Részletekért kattints ide!

Ki ne szeretne kezdőként vagy egy nagyobb akadály előtt egy sikeres, sokat látott vállalkozóval egy az egyben konzultálni? Erre a Kulcsár-Akadémia keretein belül lehetőséget biztosítunk: személyes mentorod lesz Kulcsár Tibor, ha a Kulcs-Mentoring programon részt veszel.

Részletekért kattints ide!

A világon élni csak hősként érdemes

Kulcsár Tibor könyv és hangoskönyv formájában tette közzé a sikeres vállalkozás alapjait, a tapasztalatait és a nehézségek, amivel meg kellett neki is küzdenie az első percektől fogva. A legnagyobb tanulság könyvéből talán az, hogy a kitartás tesz igazán sikeressé, hiszen a Kulcs-Soft sikerét akárki elérhette volna, aki tud programozni, nyitva tartja a szemét, kitartóan és keményen dolgozik…

 Most e-könyv és hangoskönyv formájában díjmentesen megkapod, ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni!

Töltsd le díjmentesen a hangoskönyvet és az e-bookot!

Ehhez add meg az adataidat az alábbi űrlapon!

Következő események

2019. február 22. 9:00

Mi kell a sikeres vállalkozáshoz? Mi volt Kulcsár Tibor sikerének titka?

Jelentkezés

2019. március 22. 9:00

Milyen a jó üzleti terv? Milyen a jó vezér?

Jelentkezés

2019. április 5. 9:00

Az értékesítés titka – hamarosan rendelhető

Értesítőért kattints ide!

Hasznos tartalmak a blogból

Célod a sikeres vállalkozás?

Célod a sikeres vállalkozás?

Talán már vállalkozó vagy. Ha igen, akkor olyan vállalkozó vagy, aki dolgozik azért, hogy sikeresebb és jobb legyen. Biztosan részt vettetek már a cégeddel képzéseken, előadásokon a témában, mégis szeretnék egy egyedülálló...

Kulcsár Tibor 37 hetes olvasási programja: 12. rész

Kulcsár Tibor 37 hetes olvasási programja: 12. rész

Ez megint az a könyv, amihez nem kell különösebb kommentárt fűzni: ha nem tanulod meg a pénz helyes kezelését, használatát, akkor nem leszel sikeres - sem a vállalkozásban, sem a privát pénzügyek kezelésében. A vállalkozás egy különálló "személy", külön büdzsével és...